استقبال پرشور از خانواده شهید گمنام احراز هویت شده دانشگاه امیرکبیر

مراسم دیدار خانواده شهید "رضا سلمانی کُردآبادی" با فرزندشان بعد از ۳۲ سال، در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر؛   خانواده شهید "رضا سلمانی کردآبادی"  بعد از ۳۲ سال انتظار به تهران آمدند و مزار مطهر شهیدشان را زیارت کردند.

استقبال پرشور از خانواده شهید گمنام احراز هویت شده دانشگاه امیرکبیر

در این مراسم که جمعی از خانواده‌های شهدا،‌ جانبازان،اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر و رییس جهاددانشگاهی حضور داشتند،دکتر سید احمد معتمدی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: هرچند بیش از سه دهه از شهادت این شهدا گذشته است اما فقدان آنها همیشه در جامعه حس می‌شود. شهدا همواره باعث اقتدار و سربلندی کشور ما شده‌اند. باید بگویم این دانشگاه در فعالیت‌هایی که پیش از انقلاب و بعد از آن رقم خورده است‌، همیشه پیشگام همه عرصه‌ها بوده است و گواه این گفته نیز تقدیم بیش از ۹۰ شهید از این دانشگاه به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

همچنین در بخش دیگری از این مراسم حسین یکتا از رزمندگان دوران دفاع مقدس در سخنانی گفت: امروز در این دانشگاه مهمانی در مهمانی است. در حقیقت این پنج شهید میزبان ما در دانشگاه صنعتی امیرکبیر هستند.

در پایان این مراسم دکتر معتمدی ریاست دانشگاه صنعتی امیرکبیر انگشتر متبرک از بارگاه ملکوتی امام حسین (علیه السلام) و تربت پاک کربلا را به همراه هزینه سفر زیارتی به مشهد مقدس را به  پدر و خانواده شهید سلمانی تقدیم کرد.

رضا سلمانی کردآبادی در روز هفتم مهرماه سال ۱۳۳۵ متولد شد و در جریان عملیات «الی بیت‌المقدس» به اسارت بعثی‌ها درآمد. و در اسارت‌گاه‌های رژیم بعث عراق به شهادت رسید. پیکر این شهید در سال ۱۳۸۷ همراه با چهار شهید گمنام دیگر در جوار مسجد دانشگاه امیرکبیر آرامید.