استقبال پرشور جهاددانشگاهی از دانشجویان جدید الورود

همزمان با مراسم ثبت نام و استقبال از دانشجویان جدید الورود جهاددانشگاهی واحدصنعتی امیرکبیر نیز از دانشجویان ورودی جدید دانشگاه استقبال نمود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی ،در این مراسم  جهادگران جهاددانشگاهی با حضور در غرفه این واحد از دانشجویان ورودی جدید دانشگاه استقبال کردند.

همچنین در این مراسم، جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر با هدف شناساندن توانمندی و برنامه های آموزشی، فرهنگی و پژوهشی جهاددانشگاهی و به منظور تعامل و برقراری ارتباط موثر با دانشجویان جدید و خانواده هایشان علاوه بر شرکت در مراسم استقبال از دانشجویان ورودی جدید،  هدایایی به رسم یادبود به این عزیزان اهداء نمود.

همچنین مسابقه ای در بین دانشجویان توزیع شد. در این مسابقه از دانشجویان جدید خواسته شده است که دانشگاه صنعتی امیرکبیر را در یک جمله توصیف کنند. علاقمندان به شرکت در این مسابقه می بایست پاسخ های خود را تا تاریخ ۱۶ مهرماه به روابط عمومی جهاددانشگاهی تحویل دهند.لازم به ذکر است به   ۱۰ نفر از شرکت کنندگان در این مسابقه به قید قرعه  جوایز ارزنده ای تقدیم خواهد شد.