انتشارات جهاددانشگاهی صنعتی امیرکبیر برترین ناشر جهاددانشگاهی کشور

برترین‌های نشر جهاددانشگاهی سراسر کشور با حضور معاون فرهنگی جهاددانشگاهی و رئیس سازمان انتشارات این نهاد انقلابی طی مراسمی که در چهارمين گردهمايي مسئولان انتشاراتي واحدهاي جهاددانشگاهي سراسر كشور درسالن اجتماعات شهید نوری مجتمع جهاددانشگاهی زنجان برگزار شد، با اهدای لوح نفیس مورد تقدیر قرار گرفتند که در بین انتشارات­های واحدهای جهاد دانشگاهی سراسر کشور، انتشارات واحد صنعتی امیرکبیر رتبه نخست را کسب نمود.

رییس جهاددانشگاهی صنعتی امیرکبیر در این رابطه گفت : انتشارات واحد صنعتی امیرکبیر با سابقه سی ساله در حوزه نشر کتاب­های فنی مهندسی،علوم پایه و مدیریتی بالغ بر هزار عنوان تاکنون به چاپ رسانده است که در این بین برخی آثار به چاپ­های سی ­ام و چهلم رسیده است و بسیاری از کتاب­ها به عنوان منابع اصلی دانشگاهی مورد استفاده اساتید و دانشجویان قرار گرفته است.

دکتر ورسه­ای در ادامه افزود: کلیه آثار فرهیختگان پس از دریافت و طرح در شورای نشر جهاددانشگاهی صنعتی امیرکبیر، برای داوران منتخب شورا ارسال و در صورت تایید داوران بر اساس اصول علمی ، مجوز چاپ و نشر خواهد گرفت که پس از چاپ،کتاب­ها هم در سایت اینترنتی فروشگاه کتاب به آدرس Jdamirkabir.ac.ir  و هم در نمایشگاه و فروشگاه دائمی انتشارات جهاددانشگاهی صنعتی امیرکبیر واقع در خیابان حافظ جنب درب اصلی دانشگاه صنعتی امیرکبیر قابل خرید برای متقاضیان می­باشد.