برگزاری آیین رونمایی از 4 عنوان کتاب فنی-مهندسی توسط جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر آیین رونمایی از ۴ عنوان کتاب که توسط انتشارات جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر به چاپ رسیده است، عصر روز یکشنبه ۲۰ مردادماه ماه، با حضور اساتید و دانشجویان مولف و همچنین ریاست جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر در ساختمان فارابی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.

برگزاری آیین رونمایی از ۴ عنوان کتاب فنی-مهندسی توسط جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر

سید علی محمدپور، سرپرست معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر با اعلام این خبر افزود: در این مراسم کتاب های  « اهمیت شیمی و شیمی کاربردی در فرآوری مواد معدنی» تألیف دکتر بهرام رضایی عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی معدن دانشگاه صنعتی امیرکبیر، « مدل تعالی لجستیک و زنجیره تأمین» تألیف دکتر بهروز کریمی و دکتر محسن شیخ سجادیه، اعضای هیئت علمی دانشکده مهندسی صنایع و سیستم ها دانشگاه صنعتی امیرکبیر، مجتبی سلیمانی سدهی و نازنین فروزش، « ژئو شیمی کاربردی نفت در اکتشاف و تولید » ترجمه دکتر احمد رضا ربانی عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی نفت دانشگاه صنعتی امیرکبیر، رحیم باقری تیرتاشی و زهرا صادق طبقی و بالاخره کتاب « روش های بهسازی خاک از طراحی تا اجرا» تألیف دکتر حمید علی الهی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد زنجان و شایان محجوبی، توسط نویسندگان آن ها ارائه گردید.

محمدپور همچنین ادامه داد: در این نشست مهدی ورسه ای، رئیس جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر و مدیر مسئول این انتشارات ضمن عرض خیر مقدم به حضار و تبریک به مناسبت ۱۶ مرداد و سالروز تأسیس جهاد دانشگاهی، به قدمت انتشارات جهاد دانشگاهی امیرکبیر در میان سایر انتشارات جهاد دانشگاهی در سطح کشور تأکید کرد و همچنین به تداوم عملکرد مثبت  این انتشارات در چاپ  و حمایت از کتب اساتید و دانشجویان دانشگاهی، علیرغم وجود  تمام مشکلات موجود در صنعت نشر از جمله قیمت کاغذ و همچنین عدم استقبال دانشجویان از کتب دانشگاهی اذعان داشت.

محمدپور در پایان خاطر نشان کرد: انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر با سابقه قریب به ۴۰ سال فعالیت مستمر در نشر کتب دانشگاهی این آمادگی را دارد که آثار مکتوب اساتید و دانشجویان گرامی در رشته های فنی-مهندسی، علوم پایه و مدیریت را پس از  اخذ تأییدات لازم طی مراحل داوری و شورای نشر انتشارات، با بهترین کیفیت به رشته طبع در آورد که در این راستا علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و نحوه معرفی آثار خود به دبیرخانه انتشارات جهاد دانشگاهی امیرکبیر، به تارنمای انتشارات جهاد دانشگاهی امیرکبیر به نشانی  " انتشاراتwww.jdamirkabir.ac.ir/‎ "  مراجعه نمایند.