برگزاری مسابقه کتابخوانی به مناسبت نیمه شعبان

مسابقه کتابخوانی ویژه ولادت حضرت ولی عصر(عج) با عنوان " بیعت با امام زمان (عج) در عصر ظهور صغری"  توسط معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر برگزار شد.

برگزاری مسابقه کتابخوانی به مناسبت نیمه شعبان

به گزارش روابط عمومی  جهاد دانشگاهي واحد صنعتي اميركبير ؛ این مسابقه در سطح دانشگاه امیرکبیر و ویژه دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه برگزار گردید.

فراخوان این مسابقات همزمان با آغاز ماه مبارک شعبان منتشر شد که در مجموع ۲۲۵ نفر از دانشگاهیان در این مسابقه شرکت کردند. از میان شرکت کنندگان در این مسابقات   به ۱۰ نفر از کسانی که پاسخ صحیح داده بودند به قيد قرعه جوایز ارزشمندی اهدا گردید.