به همت جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر؛ آیین مقتل خوانی حماسه عاشورا برگزار شد

مراسم مقتل خوانی واقعه کربلا  با عنوان " لا به لای آتش و خون"  به همت جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر هدف از اجرای این برنامه تبیین و ارائه تاریخ مستند عاشورا برای جلوگیری از انحراف در نقل وقایع تاریخی این حماسه عظیم در میان نسل جوان، معرفی مقتل خوانی به عنوان یکی از اصیل ترین شیوه های عزاداری حسینی، تولید محتوای مناسب و قابل استناد با رعایت اصول هنری و زیبایی شناختی برای مقتل خوانی و تشکیل گروه های مقتل خوانی در دانشگاه هاست.

همچنین لازم به ذکر است این مراسم به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی امیرکبیر و با همكاري و مشاركت سازمان دانشجويان جهاددانشگاهی و معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در روز سه شنبه ۲۵ آذرماه برگزار گردید.