تاکید رییس جمهور بر انجام اقدامات فاخر در رابطه با فعالیت‌های دانش‌بنیان و فناورانه با همکاری جهاددانشگاهی

رییس جمهور در جلسه هیات دولت تاکید کرد:در رابطه با فعالیت‌های دانش‌بنیان و فناورانه نباید به اقدامات شکلی و بی‌کیفیت بسنده شود و در این زمینه لازم است با هماهنگی بین همه بخش‌ها از جمله جهاددانشگاهی اقدامات فاخر و ارزشمندی آغاز شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی v,c چهارشنبه( ۱۰ فروردین ماه) در جلسه هیات دولت، حمایت و تقویت شرکت‌های دانش‌بنیان را مورد تاکید قرار داد.

وی در این رابطه اظهارداشت: در رابطه با فعالیت‌های دانش‌بنیان و فناورانه نباید به اقدامات شکلی و بی‌کیفیت بسنده شود و در این زمینه لازم است معاونت علمی و همه وزراء با دستور کار مشخص و با هماهنگی بین همه بخش‌های درون سازمانی و برون سازمانی از جمله جهاددانشگاهی اقدامات فاخر و ارزشمندی را آغاز کنند.

تأکید رئیس جمهور مبنی بر برخورد بهنگام و قاطع با تخلفات در دستگاههای اداری و اهمیت تأمین کالاهای اساسی از دیگر موارد مطرح شده در این جلسه هیات دولت بود.