تجدید میثاق  با آرمان های بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران

جهاد گران جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، همگام با دیگر آحاد جامعه دانشگاهی و علمی کشور صبح روز دوشنبه دوازدهم خردادماه با حضور در حرم مطهر امام خمینی (ره) با آرمان های آن امام همام تجدید میثاق کردند.

تجدید میثاق با آرمان های بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر ، در مراسم تجدید میثاق دانشگاهیان با آرمان‌های امام راحل ،دکتر طیبی رییس جهاد دانشگاهی ،دکتر فرجی دانا  وزیر علوم تحقیقات و فناوری،دکتر گودرزی وزیر ورزش و جوانان،حجت‌السلام والمسلمین محمدیان رئیس نهاد رهبری در دانشگاه‌ها ، دکتر ورسه ای رییس جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر  حضور داشتند. همچنین  تعدادی از معاونین و مدیران جهاد دانشگاهی،وزارت علوم تحقیقات و فناوری ،دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور ،دانشگاه جامع علمی کاربردی و جمعی از اساتید و دانشجویان در این مراسم حضور داشتند.
 قرائت میثاق نامه دانشگاهیان با آرمان های امام خمینی (ره)  و انقلاب اسلامی  پایان بخش این مراسم بود.