تفاهم نامه همكاري مشترک با موزه صلح تهران

جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر  با موزه صلح تهران تفاهم نامه همکاری مشترک منعقد نمود.
  به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر،تفاهم نامه فرهنگی، آموزشی و پژوهشی فی مابین موزه صلح تهران و جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر در خصوص همکاری مشترک منعقد شد.
دکتر مهدی ورسه ای رییس جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر امضای این تفاهم نامه را گامی موثر در راستای توسعه تعاملات و بهره مندی از امکانات ، توانمندی ها و ظرفیت های موجود طرفین عنوان کرد.
 مشارکت در تالیف و تدوین کتب موردنیاز موزه صلح تهران، نیازسنجی ؛ تدوین و اجرای دوره های تخصصی کوتاه مدت، به کارگیری و تبادل موثر کارشناسان طرفین در زمینه های قید شده در تفاهم نامه از جمله محورهای این قرار داد می باشد.
 گفتني است مدت این تفاهم نامه كه به امضاي مهدی ورسه ای رئيس جهاددانشگاهي واحد صنعتي امیرکبیر و محمدرضا تقی پور مقدم مدیر موزه صلح تهران  رسيده است، ۵ سال می باشد.