حضور انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر در بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

رییس جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر از حضور انتشارات این واحد در بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران خبر داد .

به گزارش روابط عمومی  جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر ، دکتر مهدی ورسه ای  با بیان این مطلب افزود: انتشارات جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر در سالن ناشران دانشگاهی،نمایشگاه بین المللی شهر آفتاب، سالن  ۱۰۷ دانشگاهی غرفه شماره  ۱۰۲ حضور بعمل آورد.

وی افزود: انتشارات جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر تا کنون  بیش از ۶۵۰ عنوان کتاب چاپ کرده است که ۳۰۰ عنوان کتاب از این تعداد را در بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به عرضه گذاشت.

ورسه ای در ادامه عنوان کرد :  از کتاب های عرضه شده در بیست و نهمین نمایشگاه کتاب تهران، بیش از ۶۰ عنوان مربوط به چاپ‌های سال  ۹۴  است.

گفتنی است انتشارات جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر به عنوان یکی از برترین ناشران کتب دانشگاهی در  بیست و نهمین نمایشگاه بین‌‍المللی کتاب تهران از تاریخ ۱۵ الی ۲۵  اردیبهشت سال جاری  بوده است.