مسابقه بازخوانی از وصیت نامه شهدای دانشگاه صنعتی امیرکبیر به مناسبت اعیاد شعبانیه

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی صنعتی امیرکبیر به منظور آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان با شهدای دانشجو و همچنین زندگی و آرمان های ایشان، مسابقه ای از وصیت نامه های شهدای دانشجوی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار گردید.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی صنعتی امیرکبیر در این زمینه بیان کرد: به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی صنعتی امیرکبیر  و با همکاری اداره کل فرهنگی ، وصیت نامه تنی چند از شهدای شاخص دانشگاه صنعتی امیرکبیر در نشریه رایحه فرهنگ (بهار ۹۵) چاپ و ارائه گردید. دانشجویان پس از مطالعه مطالب ذکر شده، به سوالات انتهای نشریه که از محتوای وصیت نامه های مذکور بوده ، پاسخ دادند و به قید قرعه به افراد برتر این مسابقه جوایزی ویژه ای از سوی جهاددانشگاهی صنعتی امیرکبیر اهدا گردید.

varsei