چاپ سوم کتاب اصول استخراج معادن (جلد دوم) در جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر انتشار یافت

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، تالیف کتاب توسط مهندس حسن مدنی (استادیار دانشگاه صنعتی امیرکبیر) ، انجام گرفته است.

در مقدمه این کتاب آمده است:  کتاب حاضر، جلد دوم اصول استخراج معادن است. در جلد اول، عملیات اصلی معدنکاری از قبیل حفاری، نگهداری و حمل و نقل را بررسی کردیم و در این کتاب، عملیات خدماتی از قبیل تهویه، آبکشی، روشنایی، تولید و توزیع هوای فشرده و برق در معدن را شرح خواهیم داد. پس از شرح این عملیات، روش های استخراج معادن را مورد بررسی قرار داده ایم و در پایان، معادن ایران به اختصار شرح داده شده است.در تهیه این کتاب نیز، همانند جلد اول، از منابع مختلف استفاده شده که فهرست منابع هم به ترتیب استفاده در متن کتاب و هم به ترتیب الفبایی آمده است و در متن کتاب، منابع مورد استفاده با عدد در داخل پرانتز - که شماره منبع مورد نظر در فهرست منابع به ترتیب استفاده در متن کتاب – مشخص شده است.