کتاب

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، کتاب " روش های سریع آنالیز و شناسایی کیفی غیردستگاهی پلاستیک های پر مصرف " تالیف مهندس سعید نعمتی، توسط انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر به چاپ رسید.

کتاب " روش های سریع آنالیز و شناسایی کیفی غیردستگاهی پلاستیک های پر مصرف " توسط انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر به چاپ رسید.

درمقدمه این کتاب آمده است:

" پلاستیک­ها بر مبنای خواصّ حرارتی و مکانیکی خود در سه گروه کاربردی طبقه­ بندی می­شوند:

الف: پلاستیک­های دارای مصارف عمومی،   ب: پلاستیک­های مهندسی و   ج: پلاستیک­های فوق مهندسی
در بین این سه گروه، پلاستیک­های دارای مصارف عمومی، از نظر ارزش اقتصادی و صنعتی بخش عظیمی از تولیدات مواد پلاستیکی جهان را به خود اختصاص می­دهند و چرخ فعالیت بسیاری از کارگاه­ها و کارخانه­ها را این گروه از پلاستیک­ها به حرکت در می­آورند. نام و کاربردهای این گروه برای بسیاری از مردم کشور عزیزمان آشناست مانند: پلی­اتیلن، پلی­پروپیلن، پلی­استایرن، PVC ABS، یا پلی­اتیلن سبک که بیشتر در تهیه فیلم­های شفاف و کیسه­های دستی بقالی مورد استفاده قرار می­گیرد در بیان بعضی از مردم به اشتباه کیسه نایلنی نامیده می­شود. در این کتاب سعی شده است روش­های ساده غیر دستگاهی تشخیص و شناخت پلاستیک­ها مورد بحث و بررسی قرار گیرند و تجاربی که نگارنده طی سال­ها کار عملی مستقیم، تدریس مکرر این درس، و برگزاری کارگاه­های عملی کسب کرده ­است در اختیار علاقه­مندان گرامی قرار دهد تا این عزیزان بتوانند جنس و نوع پلاستیک­های پر مصرف صنعتی را با روش­های ساده شناسایی کنند.علاوه بر مباحث مرتبط با شناسایی کیفی پلاستیک­ها، فصل پایانی کتاب به شناسایی کیفی الیاف نسّاجی اختصاص یافته است و در آن گفتار روش­های عملی ساده تشخیص الیاف طبیعی (پنبه، پشم، ابریشم، مو)، از الیاف مصنوعی (پلی­استر، نایلن، اکریلیک، پروپیلن و غیره) از یکدیگر، علت اختلاط الیاف طبیعی با مصنوعی، و روش جداسازی و تعیین درصد آن­ها به اختصار بیان شده است.با کسب تجربه عملی این توانایی به­دست خواهد که با انجام آزمون­های ساده و به­ویژه شعله، الیاف طبیعی از مصنوعی تشخیص داده شوند و جنس آن­ها نیز شناسایی گردد، و حتی در صورت مخلوط بودن نیز، این امر مشخص شود."

شایان ذکر است این کتاب در نه فصل، ۱۶۸صفحه و در تیراژ۵۰۰ نسخه و به قیمت ۱۳۵۰۰۰ریال به بازار کتاب عرضه شده است.

علاقمندان میتوانند کتاب مذکور را از طریق فروشگاه و نمایشگاه دائمی انتشارات جهاددانشگاهی امیرکبیر واقع در خیابان حافظ جنب درب اصلی دانشگاه و یا فروشگاه اینترنتی انتشارات به آدرس jdamirkabir.ac.ir/shop  ؛ خریداری نمایند.