کتاب

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر کتاب " مدیریت EPC " توسط انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر در تاریخ ۲۱/۰۶/۱۳۹۶به چاپ رسید. این کتاب تالیف آقای مجید بخشی مراد اعلی می باشد.

کتاب " مدیریت EPC " توسط انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر منتشرشد.

در پیشگفتار این کتاب آمده است: " امروزه حروف اختصاری EPC در بسیاری از متون، روزنامه‌ها، سمینارها، ادارات، و سازمان‌ها دیده و شنیده می‌شود. EPC مخفف سه واژه: Engineering، Procurement و Construction است که به ترتیب به معنی: مهندسی، تدارکات، و اجرا می‌باشند. البته چنین نیست که اگر اصول مهندسی، تأمین کالا، و اجرا را بدانیم، آنگاه بتوانیم پروژه را به صورت EPC اجرا کنیم؛ چرا که قراردادهای EPC به این مطالب خلاصه نمی‌شوند. مسلماً این مقوله عمیق‌تر و فراتر از کنار هم قرار گرفتن مفاهیم این سه واژه است. ترکیب یا در هم آمیختن عملیات فنی، طراحی، اجرا و تأمین کالا چنان پیچیده است که نمی‌توان به‌ سادگی از کنار آن عبور کرد؛ به‌طوری که شکست پیمانکاران داخلی در اجرای پروژه‌های EPC، ناشی از همین ساده‌ انگاری و سوء مدیریت در اجرای پروژه است."