کرسی تلاوت و تدبر قرآن در مسجد دانشگاه امیرکبیر برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر به نقل از ایکنا، کرسی تلاوت و تدبر در قرآن کریم، امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت با حضور مهدی غلام‌نژاد؛ از قاریان بین‌المللی کشور در مسجد دانشگاه امیرکبیر برگزار شد.

این مراسم از سوی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی امیرکبیر و کانون قرآن و عترت دانشگاه با همکاری سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور برپا شد.

مهدی غلام‌نژاد علاوه بر تلاوت قرآن، به شرح مختصری از زندگی قرآنی خود و اینکه از چه مقطعی آموزش تلاوت را آغاز کرده است، پرداخت. او همچنین در بخشی از این مراسم به پویش ملی همخوانی قرائت قرآن والدین و فرزندان که چند سال پیش موفق به اجرای آن با سه فرزندش و فراگیر شدن آن در کشور شد، توضیحاتی را ارائه داد.

در بخش تدبری این کرسی تلاوت قرآن، پیرامون مفاهیم آیات تلاوت‌شده، پرسشنامه‌ای نیز در میان حضار توزیع و مقرر شد تا هر یک پس از تکمیل، آن را به سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی امیرکبیر ارائه دادند و پس از قرعه‌کشی به تعدادی از برگزیدگان جوایزی اهدا می‌شود.