ثبت نام دوره آموزشي MBA علم داده در مركز آموزش‌هاي تخصصي و كاربردي جهاددانشگاهي

ثبت نام دوره آموزشي MBA علم داده در مركز آموزش‌هاي تخصصي و كاربردي جهاددانشگاهي واحد صنعتي اميركبير آغاز شد. طول مدت اين دوره ۲۴۰ ساعت است و در پايان دوره امكان صدور گواهينامه معتبر براي فراگيران فراهم است.

دوره MBAعلم داده روزهاي پنج شنبه و جمعه به صورت حضوري و آنلاين  برگزار مي‌شود. مبلغ سرمايه گذاري در اين دوره براي هر دانش‏پذير به صورت حضوري و آنلاين  ۲۲۵،۰۰۰،۰۰۰ريال است.‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

مدت دوره:

زمان برگزاري: پنج شنبه و جمعه

تاريخ شروع دوره: اواسط آبان ماه ۱۴۰۲
پيش نياز ندارد
گواهينامه معتبر و قابل ترجمه، صادره از جهاددانشگاهي واحد صنعتي اميركبير (پلي تكنيك تهران)
شهريه دوره حضوري ۲۲۵.۰۰۰.۰۰۰ ریال

لينك ثبت نام حضوري: https://amirkabir.jdereg.ir?regin=419140

لينك ثبت نام آنلاين: https://amirkabir.jdereg.ir?regin=419141

مخاطبين دوره:

• كليه دانشجويان و فارغ التحصيلان دانشگاه و مراكز آموزش عالي‌‌‌‌‌‌‌

مزيت هاي دوره:

• اعطاي گواهينامه پايان‌دوره معتبر، مورد تاييد وزارت علوم و قابل ترجمه از جهاددانشگاهي واحد صنعتي اميركبير
  • تدريس استاد مجرب
  • مباحث كاملاً كاربردي و منطبق بر نياز بازار كار‌‌‌‌‌‌‌

آيا شركت در اين دوره، پيش نياز دارد؟
• خير اين دوره پيشنياز ندارد.
سبك برگزاري كلاس‌ها به چه صورت است؟

• كلاس هاي دوره MBAعلم داده با رويكردي كاملاً كاربردي برگزار مي شود. در اين كلاس ها مباحث مورد نظر و تجربيات به مخاطب ارائه مي گردد.

مدرك دوره به چه صورت است؟

• مدرك اين دوره، از معاونت آموزشي جهاددانشگاهي واحد صنعتي اميركبير و با امضاي رياست اين واحد بوده و مورد تاييد وزارت علوم و قابل ترجمه مي باشد.

زمان برگزاري دوره به چه صورت است؟

• دوره MBA علم داده به مدت ۲۴۰ ساعت روزهاي  پنج شنبه و جمعه  برگزار مي گردد.

امكان برگزاري دوره به چه صورت است؟
• كلاس‌هاي حضوري در مركز آموزش‌هاي تخصصي و كاربردي جهاددانشگاهي واحد صنعتي اميركبير برگزار مي‌شود.

• كلاس‌هاي آنلاين همزمان با كلاس هاي حضوري در بستر آنلاين آموزان برگزار مي‌شود.
علاقه مندان به ثبت نام در اين دوره آموزشي، مي‌توانند جهت كسب اطلاعات بيشتر و آشنايي با نحوه ثبت نام و برگزاري آن با شماره تماس‌هاي مركز آموزش تماس بگيرند و يا به صورت حضوري به اين مركز مراجعه نمايند.
شماره‌هاي تماس: ۸۸۸۹۲۱۴۴-۸۸۸۹۵۹۶۹-۸۸۸۰۷۰۰۸۰۲۱-۰۲۱
نشاني: تهران، خيابان حافظ، روبروي دانشگاه صنعتي اميركبير (پلي تكنيك تهران)، كوچه آرژانتين، پلاك ۳۴