به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر ثبت نام دوره آموزشي تعميرات لپ تاپ در مركز آموزش‌هاي تخصصي و كاربردي جهاددانشگاهي واحد صنعتي اميركبير آغاز شد.

طول مدت اين دوره ۴۸ ساعت است و در پايان دوره امكان صدور گواهينامه معتبر براي فراگيران فراهم است، دوره آموزشي تعميرات لپ تاپ روزهاي شنبه تا جمعه به صورت حضوري برگزار مي‌شود. مبلغ سرمايه گذاري در اين دوره براي هر دانش‏پذير به صورت حضوري ۴۶.۵۰۰.۰۰۰ ريال است.‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
مشخصات دوره:
مدت دوره ۴۸ ساعت
زمان برگزاري شنبه تا جمعه
پيش نياز ندارد
گواهينامه معتبر و قابل ترجمه، صادره از جهاددانشگاهي واحد صنعتي اميركبير (پلي تكنيك تهران)

مدرس دوره آقاي مهندس بختياري

اعطاي گواهينامه پايان‌دوره معتبر، از جهاددانشگاهي واحد صنعتي اميركبير
تدريس استاد مجرب حوزه برق و الكترونيك
مباحث كاملاً كاربردي و منطبق بر نياز بازار كار‌‌‌‌‌‌‌
آيا شركت در اين دوره، پيش نياز دارد؟
خير اين دوره پيشنياز ندارد.
سبك برگزاري كلاس‌ها به چه صورت است؟
كلاس‌هاي دوره تعميرات لپ تاپ با رويكردي كاملاً كاربردي برگزار مي‌شود. در اين كلاس‌ها مباحث مورد نظر و تجربيات به مخاطب ارائه مي‌گردد.
مدرك دوره به چه صورت است؟
مدرك اين دوره، از معاونت آموزشي جهاددانشگاهي واحد صنعتي اميركبير و با امضاي رياست اين واحد بوده و مورد تأييد وزارت علوم و قابل ترجمه مي‌باشد. اين گواهينامه مي‌تواند براي شما به عنوان شاخص اصلي مهارت‌هاي سطح ممتاز در حوزه فني و برق و الكترونيك عمل نموده و هم چنين جزو رزومه كاري و مهارتي شما قرار گيرد.
زمان برگزاري دوره به چه صورت است؟
دوره آموزشي تعميرات لپ تاپ به مدت ۴۸ ساعت در روزهاي شنبه تا جمعه به صورت حضوري برگزار مي‌شود.
امكان برگزاري دوره به چه صورت است؟
كلاس‌هاي حضوري در مركز آموزش‌هاي تخصصي و كاربردي جهاددانشگاهي واحد صنعتي اميركبير برگزار مي‌شود.
علاقه مندان به ثبت نام در اين دوره آموزشي، مي‌توانند جهت كسب اطلاعات بيشتر و آشنايي با نحوه ثبت نام و برگزاري آن با شماره تماس‌هاي مركز آموزش تماس بگيرند و يا به صورت حضوري به اين مركز مراجعه نمايند.
شماره‌هاي تماس: ۸۸۸۹۲۱۴۴-۸۸۸۹۵۹۶۹-۸۸۸۰۷۰۰۸۰۲۱-۰۲۱
نشاني: تهران، خيابان حافظ، روبروي دانشگاه صنعتي اميركبير (پلي تكنيك تهران)، كوچه آرژانتين، پلاك ۳۴