ثبت نام دوره علمي آموزشي فناوري صنعت نفت و گاز

ثبت نام دوره علمي آموزشي فناوري صنعت نفت و گاز در مركز آموزش‌هاي تخصصي و كاربردي جهاددانشگاهي واحد صنعتي اميركبير آغاز شد. طول مدت اين دوره ۳۶ ساعت است و در پايان دوره امكان صدور گواهينامه معتبر براي فراگيران فراهم است.

دوره علمي آموزشي فناوري صنعت نفت و گاز از تاريخ ۱۰  تا ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۲ برابر (۱ الي ۸ دسامبر۲۰۲۳ ) در محل دانشگاه گوبكين شهر مسكو برگزار مي‌شود. مبلغ سرمايه گذاري در اين دوره براي هر دانش‏پذير ۱،۵۵۰،۰۰۰،۰۰۰ ريال  است.‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

مدت دوره: ۳۶ ساعت

زمان برگزاري: ۱۰ تا ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۲ برابر (۱ الي ۸ دسامبر۲۰۲۳ )

پيش نياز ندارد

گواهينامه معتبر و قابل ترجمه،

صادره از دانشگاه گوبكين به زبان انگليسي

شهريه دوره حضوري  ۱،۵۵۰،۰۰۰،۰۰۰ ريال

لينك ثبت نام حضوري: https://amirkabir.jdereg.ir?regin=419079

مخاطبين دوره:

• مديران، كارشناسان و صاحبان كسب و كارهاي حوزه نفت و گاز

مزيت هاي دوره:

• اعطاءگواهي پايان دوره از دانشگاه گوبكين به زبان انگليسي
  • تدريس اساتيد مجرب
  • مباحث كاملاً كاربردي و منطبق بر نياز بازار كار‌‌‌‌‌‌‌

آيا شركت در اين دوره، پيش نياز دارد؟
• خير اين دوره پيشنياز ندارد.
سبك برگزاري كلاس‌ها به چه صورت است؟

• كلاس هاي دوره علمي آموزشي فناوري صنعت نفت و گاز با رويكردي كاملاً كاربردي برگزار مي شود. در اين كلاس ها مباحث مورد نظر و تجربيات به مخاطب ارائه مي گردد.

مدرك دوره به چه صورت است؟

• مدرك اين دوره، از دانشگاه گوبكين به زبان انگليسي مي باشد.

زمان برگزاري دوره به چه صورت است؟

• دوره علمي آموزشي فناوري صنعت نفت و گاز به مدت ۳۶ ساعت از تاريخ ۱۰ تا ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۲ برابر(۱ الي ۸ دسامبر۲۰۲۳ ) برگزار مي گردد.

امكان برگزاري دوره به چه صورت است؟
• كلاس‌ در محل دانشگاه گوبكين شهر مسكو برگزار مي‌شود.

علاقه مندان به ثبت نام در اين دوره آموزشي، مي‌توانند جهت كسب اطلاعات بيشتر و آشنايي با نحوه ثبت نام و برگزاري آن با شماره تماس‌هاي مركز آموزش تماس بگيرند و يا به صورت حضوري به اين مركز مراجعه نمايند.
شماره‌هاي تماس: ۸۸۸۹۲۱۴۴-۸۸۸۹۵۹۶۹-۸۸۸۰۷۰۰۸۰۲۱-۰۲۱
نشاني: تهران، خيابان حافظ، روبروي دانشگاه صنعتي اميركبير (پلي تكنيك تهران)، كوچه آرژانتين، پلاك ۳۴