چاپ کتاب "تکمیل شیمیایی کالای نساجی" در انتشارات جهاددانشگاهی امیرکبیر

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، کتاب "تکمیل شیمیایی کالای نساجی" ترجمه ابوسعید رشیدی توسط انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر به چاپ رسید.

در پیشگفتار این کتاب آمده است:

" تکمیل شیمیایی موارد مختلفى از نيازها در مورد كالاى نساجى درخواست مى‌شود، لازم است كه يک نساج نسبت به نيازهاى متفاوت آشنا باشد. شخصى كه مسئوليت اين بخش را به عهده مى‌گيرد بايد آشنايى كامل به تكميل مصرفى و مراحل عمليات آن مخصوصاً نسبت به اثر آنها داشته باشد. حدود ۲۰ نوع انواع تكميل‌هاى شيميايى و چندين هزار مواد تكميلى كه بعضى از آنها به صورت تركيبى آماده و در دسترس صنايع نساجى قرار مى‌گيرد. شخص متخصص مى‌بايست از نظر دانش و تكنيک آشنايى كامل داشته باشد.

در اين كتاب موارد مورد نياز يک كارخانۀ نساجى در بخش تكميل شيميايى را پيش‌بينى نموده، به طورى كه چه بخش‌هايى را مى‌بايست آنها در نظر داشته باشند تا توليدات مناسبى نسبت به نيازهاى مورد نظر در اختيار متقاضيان قرار داده شود، كه عبارتند از:

مديريت در طراحى چيدمان ماشين‌آلات، مهندسى نمودن مراحل مختلف تكميل، انتخاب اشخاص متخصص، تكنسين‌هاى ماهر، نمايندگان و همكاران در شيمى نساجى، محققين نساج و آزمايشات مورد نظر، كنترل كيفيت، ماشين‌آلات نساجى، متخصص رنگرزى، صنايع دوخت و دوز، طراحان نساجى، خشكشويى‌ها، خريداران، فروشندگان، خريداران عمده، و در انتها دانشجويان، اساتيد و مديريت كارمندان نساجى نام برد. در اين كتاب چكيده‌اى از انواع تكميل‌هاى شيميايى مهمى كه قابل استفاده باشد براى صنعت نساجى و دانشجويان توضيح داده شده است، كه جهت مطالعات بيشتر مى‌بايست به كتب و مقالات و توليدكنندگان مواد شيميايى مراجعه  نمايند."

شایان ذکر است این کتاب در ۲۸۰ صفحه، ۱۹ فصل و با قیمت ۱۰۰ هزار تومان به بازار کتاب عرضه شده است.

روش های خرید

حضوری: تهران، خیابان حافظ جنب درب اصلی دانشگاه، فروشگاه و نمایشگاه دائمی انتشارات جهاددانشگاهی امیرکبیر

فروشگاه اینترنتی: http://jdamirkabir.ac.ir/shop

تلفن تماس: ۶۴۵۴۲۳۲۶ ـ ۰۲۱