برگزاری نخستین دوره مسابقات ملی ارایه سه دقیقه ای (سدید) در دانشگاه صنعتی امیرکبیر

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، با معرفی نفرات برگزیده نخستین دوره مسابقات ملی ارایه سه دقیقه ای (سدید) در دانشگاه امیرکبیر ۲۵ اردیبهشت ماه به کار خود پایان داد.
در این دوره از مسابقات تعداد ۱۶ نفر از دانشجویان دانشگاه امیرکبیر در بخش های کتاب، پایان نامه، مقاله، طرح پژوهشی و اختراع شرکت کرده و به رقابت پرداختند که در پایان مسابقات نفرات برگزیده به ترتیب معرفی شدند.
محبوبه شفیعی فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با عنوان پایان نامه «ساخت زخم‌پوش پایه هیالورونیک‌ اسید با قابلیت رهایش گاز نیتریک اکسید جهت درمان زخم های دیابتی»، علی باب الحوائجی دانشجوی مقطع کارشناسی در رشته مهندسی صنایع در بخش کتاب با عنوان «چه کسی پنیر مرا جا به جا کرد؟» و مینا ملکی فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد در رشته مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با عنوان پایان نامه «بررسی تمایز استخوانی سلولهای بنیادی مزانشیمی در داربست هیدروژلی با قابلیت رهایش اکسیژن و یون منیزیم» به عنوان نفرات اول تا سوم این دوره از مسابقات برگزیده شدند.
شایان ذکر است داوری این دوره از مسابقات را دکتر سید محمود مصباح نمینی، هیئت علمی دانشکده مهندسی عمران، دکتر گل پرور، هیئت علمی گروه معارف و مهندس سیدی، فعال فرهنگی و مشاور رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر بر عهده داشتند.

برای دیدن گزارش تصویری اینجا کلیک کنید.